Blueztrail laat Bowling Rolde swingen

Op vrijdag 1 maart was het dan zover. Hans Rotteveel, Roy Malcolm, Bart de Glint, Tom Mulder, Bert Ratering en Martin Aldershof kwamen met hun band Blueztrail naar de gezelligste bar van Rolde. De band begon om 21.00 uur met spelen en al snel werd het lekker druk met enthousiaste blues liefhebbers, vaste gasten en Roldenaren die voor een leuke en gezellige avond naar Bowling Rolde kwamen. De band, waarvan het grootste gedeelte van de leden uit Rolde komt, speelde vele bekende bluesnummers en zo kijken wij terug op een gezellige avond dat zeker voor herhaling vatbaar is. Zie onderstaande foto’s en een optreden van de band live, klik hier.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.